Güner, S.

Achternaam
Güner, Serdar
Geslacht
Man
BIG-nummer
99044004101
De zorgverlener mag niet meer werken in dit beroep.
Beroep
Arts
Plaats
Nijmegen
Maatregel
De inschrijving in het register van artsen is per 30 augustus 2018 doorgehaald. De maatregel is opgelegd vanwege: geen of onvoldoende zorgverlening.
BIG-nummer
69044004116
De zorgverlener mag niet meer werken in dit beroep.
Beroep
Psychotherapeut
Maatregel
De inschrijving in het register van psychotherapeuten is per 30 augustus 2018 doorgehaald. De maatregel is opgelegd vanwege: geen of onvoldoende zorgverlening.
NB
De inschrijving  van Güner, Serdar (arts-psychiater, psychotherapeut) was  in het register van artsen  per 9 april 2018 bij wijze van voorlopige voorziening geschorst vanwege: geen of onvoldoende zorgverlening.
De inschrijving in het register van psychotherapeuten was per 9 april 2018 bij wijze van voorlopige voorziening geschorst vanwege: geen of onvoldoende zorgverlening.

———————————–
zie bericht op www.sin-nl.org
———————————–
bron: www.faillissementsdossier.nl

Faillissement Psychiatrische Praktijk B.V.

Op 03-01-2018 is Psychiatrische Praktijk B.V. te Westervoort (Gelderland) door de rechtbank in Gelderland failliet verklaard. Als curator is aangesteld Mr. P.M. Gunning. Het insolventienummer van deze zaak is F.05/18/3. De (hoofd)activiteit van Psychiatrische Praktijk B.V. is gezondheidszorg.

Er zijn 2 verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over dit faillissement
Naam:
Psychiatrische Praktijk B.V.
Plaats:
Westervoort
Provincie:
Gelderland
Status:
Faillissement
KvK nummer:
63006804
Insolventienr.:
F.05/18/3
Rechtbank:
Gelderland
vestiging Zutphen
Rechter-commissaris:
mr. JSW Lucassen
Bestuurders Psychiatrische Praktijk B.V.
Serdar Güner
director
S. Güner
Eigenaar
Balans Psychiatrische Praktijk B.V.
Gezondheids- en welzijnszorg
Hoofdcode
Gezondheidszorg
 Vestigingen / adressen
02-01-2018
Correspondentieadres:
Zutphenseweg 45
7211EB Eefde
02-01-2018
Vestigingsadres:
Dorpstraat 102B
6931BM Westervoort
03-01-2018
05.gel.18.3.F.1300.1.18
Uitspraak faillissement op 02 januari 2018
————————-
ECLI:NL:TGZRZWO:2018:77 Regionaal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg Zwolle 238/2017  Verweerder heeft erkend dat hij uiteindelijk de controle over de uitvoering van de behandeling van klaagster (en zijn andere patiënten) is kwijtgeraakt. Hij is ernstig tekort geschoten in de (continuïteit van de) zorg voor klaagster. Verweerder heeft door de hem verweten gedragingen – de wijze waarop hij de praktijk uitoefende, het niet functioneren als hulpverlener, het gebrek aan continuïteit van zorg voor een kwetsbare patiënt –  het vertrouwen in de beroepsgroep ernstig ondermijnd.  Verweerder, die heeft benoemd psychotisch te zijn geweest en met waangedachten te hebben gekampt, heeft hieraan geen consequenties verbonden maar bleef met de zichzelf (op naam van anderen) voorgeschreven medicatie aan het werk zonder professionele hulp of intervisie. Tenslotte konden patiënten hem helemaal niet meer bereiken. De praktijk is nog steeds niet  afgebouwd en ook failliet. Verweerder meent dat hij ondanks dit alles, het voortdurende gebruik van medicatie en het feit dat hij niet hersteld is – van een aanvang van de gestelde behandeling is niet gebleken – in staat is om patiënten te behandelen. Het college is van oordeel dat de gedragingen van verweerder zodanig in strijd zijn met hetgeen van een goede zorgverlener, die de zorg heeft voor een kwetsbare groep patiënten, verwacht mag worden dat alleen de zwaarste maatregel, te weten doorhaling van de inschrijving, passend en geboden is om te voorkomen dat patiënten aan die gedragingen worden blootgesteld. Het belang van de bescherming van de individuele gezondheidszorg (artikel 48, lid 7 en 8 wet BIG) vordert voorts dat deze doorhaling zal worden gecombineerd met een onmiddellijke schorsing als hieronder weergegeven. Publicatie. Datum uitspraak: 09-04-2018 Datum publicatie: 09-04-2018 ECLI: ECLI:NL:TGZRZWO:2018:77
—————-
ECLI:NL:TGZRZWO:2018:78 Regionaal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg Zwolle 344/2017  Verweerder heeft erkend dat hij uiteindelijk de controle over de uitvoering van de behandeling van klaagster (en zijn andere patiënten) is kwijtgeraakt. Hij is ernstig tekort geschoten in de (continuïteit van de) zorg voor klaagster. Verweerder heeft door de hem verweten gedragingen – de wijze waarop hij de praktijk uitoefende, het niet functioneren als hulpverlener, het gebrek aan continuïteit van zorg voor een kwetsbare patiënt –  het vertrouwen in de beroepsgroep ernstig ondermijnd.  Verweerder, die heeft benoemd psychotisch te zijn geweest en met waangedachten te hebben gekampt, heeft hieraan geen consequenties verbonden maar bleef met de zichzelf (op naam van anderen) voorgeschreven medicatie aan het werk zonder professionele hulp of intervisie. Tenslotte konden patiënten hem helemaal niet meer bereiken. De praktijk is nog steeds niet  afgebouwd en ook failliet. Verweerder meent dat hij ondanks dit alles, het voortdurende gebruik van medicatie en het feit dat hij niet hersteld is – van een aanvang van de gestelde behandeling is niet gebleken – in staat is om patiënten te behandelen. Het college is van oordeel dat de gedragingen van verweerder zodanig in strijd zijn met hetgeen van een goede zorgverlener, die de zorg heeft voor een kwetsbare groep patiënten, verwacht mag worden dat alleen de zwaarste maatregel, te weten doorhaling van de inschrijving, passend en geboden is om te voorkomen dat patiënten aan die gedragingen worden blootgesteld. Het belang van de bescherming van de individuele gezondheidszorg (artikel 48, lid 7 en 8 wet BIG) vordert voorts dat deze doorhaling zal worden gecombineerd met een onmiddellijke schorsing als hieronder weergegeven. Publicatie. Datum uitspraak: 09-04-2018 Datum publicatie: 09-04-2018 ECLI: ECLI:NL:TGZRZWO:2018:78